Friday, March 28, 2008

En trött dag

Nu vet ni hur det ser ut när jag bloggar. Kruxet med mig är att jag inte är speciellt fotogenique. Det här var det bästa fotot i bingen.


Idag tog jag alla mina låneböcker och bar tillbaks dem till biblioteket. Jag har beslutat mig för att hålla mig väl med bibblan, så jag betalade förseningsavgifterna också. Framför mig stod en gammal dam och skämdes eftersom hon måste betala en tia. Själv betalade jag mer än tio gånger så mycket utan att ens rodna - till mitt försvar kan jag bara säga att jag hoppas att de köper många fina böcker för mina slantar (detta var inte första gången jag lämnade in försent - knappast sista heller).

Jag vet inte om jag ska skylla på ansträngningen, men efter det har jag varit ganska matt. Mina små plantor har fått nöja sig med sin grundomvårdnad, och själv har jag mest planerat det ena och det andra. Till slut googlade jag på "gardening" för att se vad som kom upp. I ärlighetens namn hade jag väntat mig en galen träff i topp, typ ett företag som säljer ekivoka trädgårdstomtar och därför har hög träffprocent. Men det jag hittade var snarare ett "naturligtvis! DE borde ju veta!". Lite videor, massor med fakta och denna underbara brittiska accent:

BBC GardeningSom ni kanske ser har jag lagt upp kommentarsregler för bloggen, detta för att undvika fler flamewars och onödig spam. Reglerna finns upplagda ungefär i mitten på högerspalten.

3 comments:

Slottsträdgårdsmästaren said...

Aha...ute ur blogg-garderoben och på väg ut från anonymiteten? Trevligt!
Ha en skön helg!

cS said...

Bokhyllan syns fint och ser intressant ut. Ser lite mysigt ut med din blogghörna.
Vilka reportage. Det är bara att njuta. Hoppas du blivit återställd nu

Rosengeranium said...

Slottsträdgårdsmästaren: Jupp, fast jag tar små steg... Ha en skön helg du med!

Cs: Tack, den är inte dum! Det går framåt med tillfrisknandet också, snart kan jag sätta spaden i jorden igen.