Monday, April 07, 2008

Livet tränger sig på


Det är dags att plantera om. Jag har kommit ur fas med min rytm, målet är att omplantering och nysådd ska ske varannan till var tredje vecka, och den här omgången är inne på sin tredje till fjärde vecka. Orsaken är att jag inte har fått upp allt jag behöver. Såddbänkarna, de som ska förse de nyomplanterade växterna med ljus, är inte byggda än. Dessutom har jag ett nystartat företag som kräver tid för olika myndighetskontakter, bokföring och liknande. Tvärtemot alla råd gör jag allting samtidigt, för även om det betyder att vissa saker blir försenade och att allt går långsamt, blir alla saker ändå klara i acceptabel tid. 'Time management' är en konst.

Och under tiden växer malabarspenaten. Huj!

3 comments:

Marina said...

Äggen är såå fina, fungerar verklingen som dekoration. Tänk att använda strutsägg som krukor för stora plantor. Snyggt! Får ta en resa till sydafrika, blir lite för dyrt att inhandla de i Sverige/Norge ;)

Rosengeranium said...

Det beror väl på om du räknar inkostnaden för resan i priset? Men du sa nåt; vi har en strutsfarm med café inte långt från Uppsala. Kanske värd ett besök en dag när jag har tillgång till bil och chaufför.

Marina said...

Nääh, reskostnaden ser man ju som semester och kulturupplevelser etc.. Studieresa :D