Monday, February 16, 2009

Jag är tillbaka!


Tja, och när jag skrivit om min lunginflammation tog jag ett oavsiktligt födelsedagslov från bloggen. Jag fyllde trettiosju år i fredags (man avslöjar kanske inte en dams ålder, men jag vidhåller att en lady inte skäms för hur gammal hon är), så jag tillbringade hela den dagen med att fika på kaféer och läsa glansiga magasin. Vid närmare eftertanke var en del av dem inte glansiga; brittiska "the Ecologist" slank också med. Håll med om att man måste älska den titeln! Innehållet är inte så pjåkigt det heller.

Lördagen ägnades åt födelsedagsfika med mina vänner. Tack alla ni som dök upp, det värmde mitt hjärta! (Och alla ni som fick förhinder var med i tanken.) Och på Söndagen köpte jag krukor, äkta terracottakrukor. För vad ska en parkettodlare göra för sina födelsedagspengar om inte utöka sina odlingar?

Har jag några tidningstips för er då? Nja, inget som renodlat passar parkettodlare, men en tidning som jag finner trevlig är den brittiska varianten av "House Beautiful". Det är ett inredningsmagasin av det högglansiga slaget, och de har en stående avdelning med tips om hur man lever miljövänligt. För en gång skull ett vanligt inredningsmagasin som engagerar sig för miljön, och gör det utan att förespegla att det skulle vara revolutionerande eller konstigt. Dessutom har de en eco-chic designer - bara en sån sak....

2 comments:

Anonymous said...

Det låter som en härlig dag! Grattis!!
/JennyH.

Rosengeranium said...

Tack!