Tuesday, October 14, 2008

Tillfälligt avbrott

Jag har fått en kommentar om att det är litet information om hur man odlar grönsaker inomhus på bloggen. Det är delvis på grund av att det är svårt att passa in i bloggformatet, men ärligt talat är jag inte nöjd själv. Därför stänger jag Parkettodlaren i två veckor för teknisk och faktuell uppdatering. Vi ses igen den 28/10-08!

3 comments:

www.jordochdjur.se said...

Hej!
Hittade just den här bloggen. Intressant ämne tycker jag. Jag var själv en hängiven inomhusodlare innan jag flyttade till radhus och senare villa.
Jag hade tomater i sovrummet, kryddor och jordgubbar i köket och paprika och chili lite varstans. Väldigt roligt - men det tog också mycket tid och avkastningen blev inte så hög.
Tror det finns ett stort pedagogiskt syfte i att visa folk att det går väldigt bra att odla inomhus i liten skala, eller på balkong. Man behöver inte avstå helt för att man saknar trädgård.

Kommer med spänning fortsätta följa din blogg!

/Monica

Rosengeranium said...

Jo, det går inte att både ha trädgård eller kolonilott och inomhusodlingar - man måste välja. Att det är liten avkastning är mitt största problem just nu - jag kommer att jobba hårt med att lösa det de närmaste månaderna, mestadels genom noggrant sorturval.

Kul att du gillar min blogg! Tack!

www.jordochdjur.se said...

Gillade också att det blev en helt annan inomhusluft med mycket växter. Idag - men en tomt på över 1000 kvm och mycket odling utomhus - har jag nästan bara krukväxter inne. Det är inte alls lika spännande, men jag känner att det blir en skönare luft med mycket levande växter, särskilt vintertid när man inte vädrar hela tiden.