Friday, November 02, 2007

Det där är ju min blogg!...


För några dagar sedan landade Rosie i min brevlåda. Jag bläddrade igenom den i det halvmedvetna tillstånd som bara en småbarnsförälder kan ha på kvällen. Därför var det först idag som jag verkligen läste den. Det ska erkännas att jag tänkt plugga min blogg genom att skriva en liten insändare och skjuta in min url i texten.

Någon annan hade redan hunnit före. (Läs gärna hennes blogg.)

"Attans!" tänkte jag och var precis på väg till en annan syssla när jag tittade en extra gång på berömmet som de tryckt med fet, orange kursivstil över insändarsidan. Där fanns en hänvisning - till Parkettodlaren, med url (webadress) och allt!

Nu ska jag bara njuta av mina femton minuter i rampljuset innan jag återgår till mina växter. Ni som har hittat hit via Rosie är hjärtligt välkomna! Här är mina snabbtips för årstiden:


  • Tilläggsbelysning
  • Självvattnande krukor
  • Skivad vitlök på jordytan för att jaga bort sorgmygg
  • Trädgårdportlak överlever det mesta och går att skörda länge
  • Groddar (om ni tål dem - jag gör det inte, men de är bra)


(Bilden kan ni för övrigt köpa som poster eller på mugg via min Cafe Press shop i USA - dollarn är billig. Jag jobbar också på att hitta en motsvarande pod-service i EU.)

3 comments:

Ann said...

Grattis! Visst är det roligt att det går bra! Ann

Brunkullan med Mosipperötter said...

Hej! Tack för titten:-)
Och tack för att du talade om att någon tipsat om min blogg!!! Så kul! Har inte numret själv, men ska nog köpa det nu när jag vet att någon tipsat!!:-D

Kika gärna in igen:-)
Ok om jag länkar dig...?

Susanne

Rosengeranium said...

Ann: Tack!

Brunkullan: Tack! Det är helt okej!